maanantai 24. elokuuta 2009

Sorsastus

Taas on päästy siihen aikaan vuodesta kun pääsee sorsajahtiin. Meillä on vakio lammet, jotka syksyisin kierämme Rovaniemen seudulla. Tämä oli nyt kolmas syksy, kun olemme Vilin kanssa olleet Antin mukana.

Matkasimme Vilin kanssa ensin linja-autolla kotoa Taivalkoskella josta jatkoimme matkaa Antin mukana Kemijärven kautta Taivalkoskelle. Kemijärvellä kävimme moikkaamassa Riitua.


Riitu ja Vili

Vili ei ole koskaan matkustanut julkisilla kulkuvälineillä lukuun ottamatta sitä reissua kun poika lensi Helsingistä Ouluun. Ohessa muutama kuva rennosta matkan tekijästä.


Perjantaina suuntasimme sitten kohti metsää. Suunnitelma oli kiertää kolme tuttua lampea. Jätin metsästäjät ensimmäisen lammen lähettyville ja ajoin auton toiseen paikkaan. Siinä odotellessani ehdin kerätä mustikkapiirakkaa varten marjat. Maistui muuten illalla tuo piirakka todella hyvältä. Ensimmäiseltä lammelta ei tullut saalista, joten kävelimme toiselle lammelle joka oli siinä vieressä. Sieltä tuli saalista ja pääsi tuo meidän noutava terrieri tosi toimiin. Ja hyvinhän se noutajan tehtävän suoritti.


Vili ja osa saaliista

Kävimme katsomassa vielä sen kolmannen lammen mutta siellä ei ollut mitään. Ohessa kuva metsästäjistä. Minun tehtäväni oli heilua kameran kanssa =)

Ei kommentteja: