lauantai 31. heinäkuuta 2010

Kesä kohta ohi sorsastuskauden alkua odotellessa

Viimeisin kirjoitus on kolmen kuukauden takaa. Mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut. Olemme Vilin kanssa vain nauttineet olostamme ja lämpimästä kesästä.

Suunnitelmissa oli mejä-kokeita tälle kaudelle mutta ne vain jäivät ja mitä siitä - katsotaan ensi vuonna uudestaan. Se JVA-titteli kiinnostaisi emäntää mutta koirasta en ole yhtä varma.

Meille suunniteltiin myös kovasti uutta koiraa Vilille kaveriksi mutta kaksilahkeisten työkuviot muuttivat ne suunnitelmat. Katsotaan sitten myöhemmin uudestaan.

Vilille laitettiin keväällä hormoonipiikki. Mitään suurta muutosta en ole koirassa huomannut mutta juoksuisten narttujen perään haikailu on loppunut. Joten voipi olla hyvinkin mahdollista, että syksyllä meidän pojalta lähtee kulkuset kokonaan pois.

Tällä hetkellä odotuksissa on sorsastuskauden aloistus ja se tietää, että meidän perhe suuntaan caravaaninsa kohti Rovaniemen ex. maalaiskunnan maisemia. Vili on harjoitellut tänä vuonna kovasti pitkän matkan uintia ja on siinä jo tosi hyvä. Kunto on siis kohdallaan. Toivotaan vain että sorsia olisi tänä vuonna enemmän kuin muutamana aikaisempana. Kemijärven suunnalta on kyllä kuulunut puhetta, että poikueet olisi tänä vuonnakin pieniä.

Ei kommentteja: