sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Grillikauden avaus


Tänään on meidän perheessä virallisesti avattu grillauskausi. Ensin oli tarjolla makkaraa pääruuaksi ja jälkkäriksi oli muurinpohjalettuja mansikkahillolla sekä kaakaota. Kyllä osasikin olla hyvää pitkän talven jälkeen.

Aurinkoinen päivä meni lumikasoja siirrellessä ja Vilille lelua heitellessä. Toiset ne vain jaksavat noutaa ja noutaa ja...

Illalla olimme Vilin kanssa Oulun seudun terrieriyhdistyksen tottelevaisuuskurssilla näyttämässä mitä osaamme. Emme ole superhyviä mutta kyllä meidän liikkeistä jotain tolkkua saa.

Nyt ollaan sitten reporankoja...tosin ei kaikki. Vili löysi jostain oman vinku-Wubbansa ja vinguttelee sitä nyt kaikkien iloksi =) Tämä näyttää olevan ensimmäinen vinku joka ei ole hiljennyt ensimmäisen kahden sekunnin jälkeen. Saa nähdä kauanko se kestää mutta ennätys on jo tullut.

Ensi viikon lopussa suuntaamme nenät kohti Taivalkoskea ja vietämme siellä koko viikonlopun välillä Kuusamossa vieraillen. Sukset ja lumikengät on tarkoitus pakata autoon mukaan ja kauniit kevät kelit on tilattu, jotta ulkoilusta voidaan nauttia täysin siemuksin.

Ei kommentteja: